A jelenkori fürdőszoba több, mint egyszerűen a tisztálkodás helyszíne, a felfrissülés, megújulás és relaxáció központját jelenti otthonunkban. Egy igazi saját kis sziget ez, ahol minden nap feltöltődhetünk, valamint megszabadulhatunk a problémáktól. Ezért kiemelkedően fontos, hogy vonzó és egyedi legyen a berendezése.

A természet ihlette alapanyagok felhasználása napjainkban egyre gyakoribb a vizes helyiségek kialakításban. A fa, kő és fém ötvözése meleg és pihentető atmoszférát teremt, amely mindenki számára valódi relaxációt tud nyújtani. A kövekkel borított zuhanyzók, szilárd szerelvények a fa borítású szekrények és a fém csapok luxus hatást kölcsönöznek a térnek.

modern fürdőszoba

A minimalizmus irányzata továbbra is széles körben kedvelt, ahol a tiszta vonalak és az egyszerű alakzatok egy modern fürdőszoba szerves részét képezik. Színek tekintetében általában fehér, szürke és fekete árnyalatok dominálnak, de néhány vibráló színű kiegészítővel is feldobhatjuk az enteriőrt, például faldekoráció formájában.

A használati tárgyak, mint például a szappan-, törölköző- és fogkefetartók nem csupán a funkcionalitásról szólnak, hanem a helyiség összképének formálásában is jelentős szerepet játszanak. Ugyanígy érdemes nagy gonddal kiválasztani az egyéb kiegészítőket annak érdekében, hogy minden kényelmi és praktikussági szempontnak megfeleljenek.