Piszoár válaszfal

Piszoár válaszfal

Piszoár válaszfal termékeink

Piszoár paravánfalaink modern, letisztult megjelenéssel járulnak hozzá a nyilvános WC-kben található piszoárok elválasztásához. Nagy stabilitású, elemes válaszfalrendszer, mely gyorsan kivitelezhető, könnyen tisztítható, higiénikus. Kapható lábbal szerelt és láb nélküli-sarokelemes kivitelben is.

Általános páratartalmú helyiségekbe a laminált piszoár válaszfalainkat; vizes, gőzös, magas páratartalmú helyekre a kompakt piszoár válaszfalainkat javasoljuk.

További érvek a piszoár válaszfal mellett

Piszoár válaszfalaink stabilitása maximális és egyszerűen felszerelhetőek. A kompakt lapból készült piszoár válaszfalak óriási előnye, hogy víz és törésállóak, valamint bármilyen mosdó helyiségbe igényes megjelenést biztosítanak, így számtalan területre ideálisak. Választhatóak rozsdamentes vagy akár műanyag kivitelezésben is. A műanyagot a kedvező áruk miatt kedvelik leginkább, de a letisztult forma is sokszor mérvadó. Az alumínium szerelvények elegáns hatást keltenek, vandálbiztosak, főleg a nagyobb forgalmú helyeken találkozhatunk ilyen típusúakkal. A laminált lapos piszoár válaszfalak megállják a helyüket az általános páratartalmú helyiségekben és ezek is pofon egyszerűen tisztíthatóak. Tehát a magasabb páratartalmú területekre inkább a kompakt piszoár válaszfalakat javasoljuk.

Tekintse meg kínálatunkat és válassza az ön számára legmegfelelőbb darabot, amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!