MOSDÓPULT

Mosdópult

Mosdópult termékeink

A mosdópult kiemelten fontos része a vizesblokkoknak, amely funkcionális és esztétikus megjelenést biztosít. Különböző formával és mérettel rendelkezhet, hogy alkalmazkodjon a mosdóhelyiség stílusához. Elérhetők egyszerű, egymedencés pultok, valamint több mosdókagylóval rendelkező mosdópultok is amelyek több kézmosásra alkalmas helyet biztosítanak. Vízálló és foltmentes tulajdonságok biztosítják, hogy a közösségi vizesblokk hosszú távon megőrizze esztétikus megjelenését.

Az egyik legfőbb elvárás az időtállóság, a strapabírás, melynek mosdópultjaink könnyedén eleget tesznek. Kínálatunkban négy féle anyagú pult szerepel, hogy minden elképzelhető kívánságot teljesíteni tudjunk. Minden mosdópult egyedileg kerül legyártásra, a vevői igények teljes fokú kielégítése érdekében.

Miért javasoljuk hogy az általunk gyártott mosdópultot válassza?

Ez nem az a termékkategória, mely standard méretű és bárhol beszerezhető! Cégünk egyedileg a Megrendelőnek gyártja, igazodva az igényeknek és a rendelkezésre álló pontos mérethez. Közönségforgalmi mosdókba való pultokat gyártunk széles anyag és gazdag színválasztékból. Mindegyik pult anyagnak megvannak a maga előnyös tulajdonságai, amelyek alapján könnyedén kiválaszthatja a Megrendelő a számára legmegfelelőbb mosdópultot.

Mosdópult típusaink

A mosdópultok különböző anyagokból választhatóak, mindegyik nagyon jó minőségű, tartós használatot biztosít. Természetesen szükség esetén a pultba csaplyukhely, szemétledobó nyílás is fúrható, de a dekor munkalapos pultba nem javasoljuk. A mosdópult választható színeiről, illetve a beszerelhető mosdó típusokról a lap alján található mosdópult típusokra kattintva kaphat bővebb tájékoztatást.

Akril mosdópultjaink

Prémium mosdópult vonalunkat képviselnek. Mérhetetlenül elegánsak, időtállóak, felületük szép selyemfényű, így tökéletes megjelenést biztosítanak akár egy hotel fürdőszobájába is, akár a közösségi mosdókba is. Könnyedén higiénikusan tarthatók, rendkívül ellenállóak, strapabíróak. Felhasználásuk javasolt bevásárló központokba, irodaépületekbe, éttermekbe, bárokba, magánrendelőkbe, és még számtalan területre.

Ásványi őrleményből készült mosdópultjaink

Elegáns vonalvezetésűek, hosszú élettartammal rendelkeznek, és a készítésük során alkalmazott speciális eljárásnak köszönhetően pórusmentes felülettel rendelkeznek. Ami azt jelenti hogy a víz teljesen lepereg, és így a tisztán tartásuk pofon egyszerű, a penész sem támadja meg a pult anyagát. Felhasználásuk ideális kórházakba, színházakba, szállodákba, bevásárló központokba, éttermekbe, sportcsarnokokba, uszodákba.

Kompaktlapos típusú mosdópultok

Remek választás ha a letisztult vonalvezetésű pultot szeretne vásárolni. Ezeknek a tisztítása szintén könnyű és bármilyen környezetbe beleillenek. Ajánlott iskolák, óvodák, irodák és sportcsarnokok, üzletek mosdóhelyiségei számára.

Dekor munkalapos mosdók

Dekorlemezzel borított faforgácslapból készülnek, 28 mm és 38 mm vastagságban. Habár jutányos pénztárcabarát áron szerezhető be, de mérsékelt vízállósága miatt kisebb vendégforgalom esetén javasoljuk. Így megfelelő választás szállodák, panziók, éttermek, cukrászdák számára.

Amennyiben igényesen kivitelezett megoldást szeretne, tekintse meg kínálatunkat és válassza az igényeinek legmegfelelőbb típusút!