MOSDÓPULT

Mosdópult

Mosdópult termékeink

A közösségi vizesblokk termékekkel szemben az egyik legfőbb elvárás a strapabírás, melynek mosdópultjaink könnyedén eleget tesznek. Kínálatunkban négy féle anyagú pult szerepel, hogy minden elképzelhető kívánságot teljesíteni tudjunk. Minden mosdópult egyedileg kerül legyártásra, a vevői igények teljesfokú kielégítése érdekében.

Ezekből az anyagokból választhat magának, mindegyik nagyon jó minőségű, tartós és kellemes használatot biztosít, és természetesen szükség esetén a pultba csaplyukhely is fúrható, habár a dekor munkalapos pultba nem javasoljuk. A mosdópult választható színeiről, illetve a beszerelhető mosdó típusokról a lap alján található mosdópult típusokra kattintva kaphat bővebb tájékoztatást.

Miért válassza a mi mosdópultjainkat?

Az akrilból készült mosdók nem korrodálnak és magas fényűek, így tökéletes megjelenést biztosítanak a fürdőszobában, mosdókban. Tisztán tartásuk pofon egyszerű, ráadásul még a penész sem támadja meg az anyagot. Felhasználásuk nem csak lakossági szinten lehetséges, hanem ideálisak kórházakba, bevásárló központokba és még számtalan területre. Az ásványi őrleményből készültek prémium vonalat képviselnek, ezért kissé drágábbnak mondhatóak, ám mérhetetlenül elegánsak. Időtállóak és eredeti színüket is hosszasan megőrzik, ez köszönhető a készítésük során alkalmazott speciális eljárásnak, valamint a márvány előnyös tulajdonságainak. A kompaktlapos típusú mosdókagylók ideálisak, ha letisztult vonalvezetésű pultot szeretne vásárolni, ezeknek a tisztítása szintén könnyű és bármilyen környezetbe beleillenek. A dekor munkalapos mosdók, ahogyan a nevükben is benne van, dekor munkalapból kerülnek legyártásra. Pénztárcabarát áron szerezhetőek be, ugyanakkor meglehetősen ellenállóak, eredeti színüket hosszú ideig megőrzik.

Amennyiben igényesen kivitelezett megoldást szeretne, tekintse meg kínálatunkat és válassza az igényeinek legmegfelelőbb típusút!