A bútorok, értékes tárgyak, berendezések, és egyéb dolgok szállítása bonyolult feladat, legtöbbször speciális eszközöket és szakértelmet igényelnek. Ide sorolhatjuk a wc fülkék és mosdópultok szállítását is. Hatalmas odafigyelésre van szükség, hogy sérülésmentesen, biztonságosan eljussanak a célállomásra.

Ha arra a döntésre jutottunk, hogy itt az ideje lecserélni a mosdópultot, ne feledkezzünk meg bizonyos szállítási feltételekről. A szállítást végző személynek, cégnek az összes lényeges információt adjuk át. Pontosan mérjünk le mindent, hogy megfelelően beférjen a furgonba, valamint ez alapján fogják majd azt is eldönteni, hogy milyen autót szükséges biztosítaniuk. A kiválasztott mosdópult tulajdonságai, anyaga is meghatározó szerepet játszik a szállításban, hiszen ezáltal lehet összeszedni azokat a felszereléseket, amelyek kelleni fognak a folyamat során.

Drága berendezésekről beszélünk, tehát mindenki érdeke, hogy ne sérüljön meg senki és semmi. Elengedhetetlen, hogy a mosdópultok a lehető legstabilabban kerüljenek rögzítésre, ezzel elkerülve egy esetleges baleset bekövetkezését. Mindent meg kell tenni, hogy ne történjen személyi sérülés, és a mosdópult is épségben megérkezzen. Fokozott figyelmet javasolt tulajdonítani azokra az anyagokra, amelyek sérülékenyebbek, mint a többi, és nagyobb anyagi kárt jelenthetnek a megrendelő számára. Például az ásványi őrleményből készült darabok óvatosabb bánásmódot igényelnek, a szállítási idő alatt érdemes specifikus módon, szakszerű csomagolással ellátni, hogy egy erőteljesebb fékezés ne jelentsen veszélyt.

Részletes leírást adjunk a helyszínről, ahová érkezik a szállítmány, mivel az érintetteknek tisztában kell lenniük azzal, hogy körülbelül mekkora távban kell majd mozgatniuk a mosdópultot, vigyenek-e hozzá valamilyen segédeszközt, illetve hány plusz embert biztosítsanak még.

Ennél rendhagyóbb feladatnak számít a wc fülkék szállítása, de nagyjából ugyanezek a feltételek kell megvalósuljanak. Wc fülkéket leginkább kültéri rendezvényekre, építkezésekre rendelnek, ahol nyílván több ember fogja igénybe venni, ami megköveteli, hogy a biztonságos szállításon kívül, az elhelyezés és a stabil rögzítés is alapos legyen. Súlyban eléggé nehezek és méretben se kicsik, ebből kifolyólag egyedi szállítási módra lesz szükség, így a kihelyezésüket az esetek többségében a szolgáltatást nyújtó cégek intézik.

Tekintse meg széles sortiment WC fülke és WC kabin kínálatunkat is!